Vallpla 2006

   Hola!

   Som Jordi i David, tiet i nebot, dos joves agricultors que formen part d’una família amb un passat agrícola d’incomptables generacions. Un passat dur on els nostres avantpassats van lluitar molt per tirar endavant.

Tota la família sempre s’havia dedicat a la pagesia i ramaderia, tocant gairebé tots els cultius tan hortícoles com de fruiters.francisco_i_merce_4.bmp

   A partir dels anys 90, ens vam centrar sobretot en la producció d’hortícoles, deixant de banda la ramaderia i els fruiters. Des de llavors, a les nostres terres s’han cultivat gairebé tots els cultius que es poden produir a la nostra zona (que són molts), intentant (i en la majoria de casos, aconseguint) una molt alta qualitat.

   Els temps i els mercats ens van anar fent descartar alguns cultius per centrar-nos i potenciar la qualitat d’uns altres, i va ser l’any 2001 que varem decidir fer un gir i endinsar-nos en el món dels hivernacles.

   Des de llavors hem anat experimentant i descobrint les possibilitats que el cultiu protegit ens oferia respecte a qualitat, i gran part dels nostres esforços es van centrar en poder treure la màxima qualitat en cultius sota hivernacle com ara el tomàquet, el pebrot, la mongeta, el cogombre... i, veient que els resultats cada cop eren més satisfactoris, vam anar ampliant la superfície d’hivernacles fins arribar a la 1,5 Ha de que disposem ara.

sc0001.bmp   Però a mig camí, l’any 2009, vam fer un altre gir, i arrel d’uns clients que ens van plantejar la possibilitat, ens decidim a convertir aquests hivernacles i les nostres terres a l’agricultura ecològica certificada. Primer vam dubtar, però de seguida vam pensar que si amb una agricultura convencional havíem aconseguit uns productes de tan alta qualitat, també ho havíem d’aconseguir utilitzant les armes que ens dona la naturalesa que tan s’estimem.

 

   I en això estem (i creiem que ho estem aconseguint): fem una producció excel·lent, amb un total respecte per la naturalesa, lliure de plagues (amb l’ajuda de la fauna útil), amb una qualitat organolèptica excepcional però també cuidant molt l’aspecte visual.


  • VALLPLA 2006 S.L.
  • CAMBRILS (TARRAGONA)
  • PARTIDA DE GUARDAMAR 38
  • TEL. 616.220.356
  • vallpla2006@gmail.com
  • info@vallpla2006.cat
  • www.vallpla2006.cat

Agricultura ecològica

2012 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos