TOMÀQUET: Produïm diferents varietats, des de tomàquet d’amanir, madur en pera, madur rodó, tomàquet cicerol (xerri), passant per diferents tipologies de cor de bou, tomàquet negre... i cada any fem alguns assajos per trobar varietats “diferents” en coloracions i gustos. La producció s’inicia a meitats de maig i produïm fins a finals d’any (depenent de la climatologia).

   PEBROT: Ens centrem sobretot en varietats tipus lamuyo, per collir tan en verd com en vermell. És un dels productes en els quals invertim més esforços per millorar any a any la qualitat del producte. A part també produïm pebrot italià, i estem oberts a provar classes noves i “diferents”. El període de recol·lecció l’iniciem a meitats d’abril i acabem a meitat de desembre.

   MONGETA PERONA: Iniciem la recol·lecció al maig i finalitzem a meitats de desembre. Un dels cultius que dóna més problemes alhora de controlar les plagues. Tot hi això, aconseguim gairebé sempre una qualitat excel·lent.

   ALTRES PRODUCTES: A banda d’aquest productes en els que ens basem, també toquem molts altres cultius: albergínia, patates (carn blanca i carn groga), cogombre, carbassó, mongeta fina, porros, apis, enciams, carxofa... també hem fet cols, síndries, carbasses... traient gairebé sempre una qualitat òptima en tots els productes, que anem variant segons temporada i demanda dels nostres clients.

 

   De moment la nostra venta està dirigida sobretot cap a majoristes del sector ecològic, cooperatives eco, grups que fan cistelles... i petits comerços de la zona, tot i que no descartem en un futur servir a nivell particular.

   Normalment fem una mica de planificació amb els nostres clients, perquè no els hi falti mai producte, tot i que en molts moments (depenent de l’època de l’any), tenim producte per poder servir a nous clients, tot i que si no és planificat no podem garantir un servei continu. 


  • VALLPLA 2006 S.L.
  • CAMBRILS (TARRAGONA)
  • PARTIDA DE GUARDAMAR 38
  • TEL. 616.220.356
  • vallpla2006@gmail.com
  • info@vallpla2006.cat
  • www.vallpla2006.cat

Agricultura ecològica

2012 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos